Projecten

Binnenkort vindt u op deze pagina projecten die Peters Sanitair heeft uitgevoerd met bijbehorende referenties. Heeft u naar aanleiding hiervan een vraag of wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Ruud heeft ons prima en snel geholpen en de wensen die we hadden heeft hij keurig uitgevoerd. Daarnaast heeft hij ook de tijd genomen om ons goed te adviseren over een nieuwe CV-ketel. Mooie service!

Fam. Ketelaars, Vught

Ruud levert kwalitatief een goed stuk werk. Maar nog belangrijker en prettiger vond ik zijn flexibiliteit, meedenken en initiatief tonen.

Dhr. Dusseldorp, Veghel

Overtuigende vakmanschap tot in alle details, maar vooral de persoonlijke meerwaarde maakt het voor beiden een heel prettige samenwerking.

Leo Rijkers, Rijkers Naaimachines, Veghel

Ruud heeft bij onze verbouwing vakwerk geleverd. Hij is betrokken en denkt mee; dat werkt super!

Dhr. Christaans, Veghel

Peters Sanitair repareerde niet alleen het lek maar gaf ook deskundig advies over verzekering en preventie.

Fam. Driessen, Veghel

Peters Sanitair heeft voor mij een badkamer geplaatst. Ik had een krappe deadline maar Ruud bleef flexibel en meedenken. Met een top badkamer als resultaat en ruim op tijd af! Hij is een vakman en harde werker die elke klus kan klaren.

Mevr. van Doorne, Schijndel

Wij zijn zeer tevreden over de montage en afwerking van ons toilet. En ook heel belangrijk; Ruud komt zijn afspraken na.

Fam. Brands, Veghel

Wij zijn superblij met onze nieuwe badkamer uitgevoerd door Peters Sanitair: echt vakwerk en een uitstekende service. Van tips bij het uitzoeken tot aan de nazorg.

Fam. de Groot, Veghel